Χρήσιμες πληροφορίες

Η διαδρομή προς την περιοχή της εξόρμησης είναι η εξής: 1. Από Αγρίνιο προς Δρυμώνα.

2. Από Ναύπακτο για Δρυμώνα

3. Από Αθήνα για Δρυμώνα

Οι συντεταγμένες της θέσης

38°39’2.13″Β    21°39’52.00″Α

Από Δρυμώνα για τη θέση της εξόρμησης

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Πρέπει να έχετε υπόψιν την έλλειψη βενζινάδικων στην περιοχή. Έτσι πρέπει να γεμίσετε το ρεζερβουάρ στο Θέρμο η σε άλλο πρατήριο καθ οδόν από το Αγρίνιο η την Ναύπακτο, πριν ξεκινήσετε για τον Δρυμώνα.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Στον χώρο της Εξόρμησης

  • Θα λειτουργούν δύο καντίνες με φαγητά και ποτά, καντίνα που θα φτιάχνει κάθε είδους καφέ, παγωτά, γλυκά και βάφλες, αρίστης ποιότητας, όλα σε καλές τιμές.
  • Θα υπάρχει άφθονο νερό Κορπής σε ειδικό βυτίο της Εταιρείας διανομής νερού, που θα τοποθετηθεί σε δροσερό μέρος κάτω από τα έλατα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να γεμίζουν τα μπουκάλια τους, με νερό αρίστης ποιότητας.

Επίσης υπάρχει η πηγή με κρύο νερό στον Παλιό Δρυμώνα μόλις 2-3 χιλιόμετρα από την θέση της Αστροεξόρμησης.

  • Εκτός από τις 6 χημικές τουαλέτες, που θα τοποθετηθούν σε κεντρική θέση στον χώρο της εξόρμησης, θα υπάρχουν και δύο ντουζιέρες (γυναικών και ανδρών) καθώς και 6 εξωτερικοί νιπτήρες για την πρωινή περιποίηση των επισκεπτών.
  • Θα είναι τοποθετημένοι πράσινοι κάδοι  απορριμμάτων και μπλε κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού, πλαστικού κλπ. Επίσης ένας κάδος “κουδούνι” για το γυαλί.
  • Στους επισκέπτες θα μοιραστούν σακούλες ανακύκλωσης (μία ανά σκηνή) και κόκκινες ζελατίνες για τους φακούς τους, μαζί με το ντοσιέ με το πληροφοριακό υλικό, που θα δίνεται μετά την εγγραφή τους και την καταβολή των 5 ευρώ στην είσοδο (γραμματεία), (οι κάτω των 18 ετών επισκέπτες δεν πληρώνουν είσοδο) όπως γίνεται σε όλες τις Πανελλήνιες διοργανώσεις.
  • Θα υπάρχει σταθμός πρώτων βοηθειών, στελεχωμένος με υγειονομικό προσωπικό. (Ιατρό – φαρμακείο – υλικό – εθελοντές από την Ε.Ο.Ε.Δ.). Επίσης θα υπάρχει αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής.
  • Θα υπάρχει ασθενοφόρο όλο το 24ωρο στο χώρο της εξόρμησης . Η παρουσία ασθενοφόρου είναι πολύ σημαντική και προάγει το αίσθημα ασφαλείας στους συμμετέχοντες.
  • Σε όσους νοιώσουν αδιαθεσία και θελήσουν να ελέγξουν αν είναι φορείς του covid, στη γραμματεία θα μπορούν να προμηθεύονται ΔΩΡΕΑΝ selftest και στην συνέχεια να το κάνουν αν επιθυμούν στο ιατρείο της διοργάνωσης, με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού.
  • Όσοι χρειαστούν ρεύμα για την λειτουργία των τηλεσκοπίων τους η άλλων ηλεκτρονικών συσκευών θα πρέπει να φροντίσουν να φέρουν μεγάλες μπαλαντέζες – πολύμπριζα για να συνδέονται με την κεντρική μπαλαντέζα της γεννήτριας που θα υπάρχει στη θέση τους. Η διοργάνωση φρόντισε να διαθέσει 5 γεννήτριες για να παρέχει άφθονο ρεύμα στους επισκέπτες σε 24ωρη βάση.

Φαρμακεία στο Θέρμο

Κέντρο Υγείας – ΠΕΔΥ Θέρμου

Τηλέφωνο 2644022952

Ταξί Ράδιο Θέρμου

Τηλέφωνο 2644022302

ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

  • Για την μεταφορά των επισκεπτών από το Θέρμο προς τον Δρυμώνα και αντίθετα, που δεν διαθέτουν δικό τους μέσο μεταφοράς, θα πρέπει να επικοινωνούν νωρίτερα στο 6972859424 Παπαθανασόπουλος Κίμων η στο 6989567401 Μπακολίτσας Κώστας, για να προγραμματίζεται η μεταφορά τους με κάποιο ΙΧ, που θα είναι διαθέσιμο για μετακίνηση προς και από τον χώρο της διοργάνωσης.

Τηλέφωνο ΚΤΕΛ 2641054444

http://www.ktel-aitolnias.gr/el/

Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου

Διοικητής – 2644023929

Αξιωματικός Υπηρεσίας – 2644022248

Άμεση Δράση Αγρινίου τηλ.: 100

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ : Τηλ. 199

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΘΕΡΜΟΥ: Τηλ. 2644024200

ΕΚΑΒ Αγρινίου Τηλ. 166

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Νοσοκομείο – Αγρίνιο

3o Χλμ ΕΟ Αγρινίου – Αντιρρίου,

2641361100

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΑΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ: 112

Πρατήρια Βενζίνης